Ziyaretinin ilk bölümünde Sürmene'de pazarı gezen Salih Cora'ya esnaf ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Beraberindeki Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstünve Sürmene Belediye Başkanvekili ve Büyükşehir Meclis Üyesi Hüseyin Azizoğlu ile birlikte Sürmeneli vatandaşlarla sohbet etme fırsatı da bulan Salih Cora vatandaşların taleplerini dinleyip bol bol not aldı.

Yeni anayasanın ülke için kritik bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Salih Cora, “Yeni anayasa ile ülkemiz daha güçlü bir hale gelecek. Türkiye 16 Nisan'dan sonra daha hızlı hareket etme kabiliyetini elde edecek. Bu şekilde icraatlarımız daha da hızlanacak. Avrupa'nın “Hayır” diyerek ayağa kalkmasına dikkat çekmek istiyorum. Türkiye'yi çok düşündükleri için mi bu politikayı sert bir şekilde ortaya koyuyorlar yoksa Türkiye'nin güçlenmesini istemedikleri için mi? Biz milletimizle beraber Türkiye'nin aydınlık geleceği için “Evet” diyoruz. Avrupa'ya da gereken cevabı 16 Nisan'da aziz milletimiz gür bir sesle verecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Yeni anayasayla ilgili vatandaşlara bilgi de veren Cora, çalışmasının ikinci bölümünde ilçede bulunan esnafı da ziyaret etti. AK Parti Sürmene İlçe Teşkilat mensupları ve Kadın Kolları üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde Cora, kendisine ve partisine gösterilen ilgiye teşekkür ederek, “Sürmene'nin bıçağı sert, kararı net ve evet. Sürmene'yi kararlı gördüm. Bu güvene layık olmak için çalışıyoruz. Halkımız bizi anlıyor ve güveniyor" dedi.

Editör: Haber Merkezi