Şirket Müdürü Mehmet AYDIN ve İl Müdürü Selman NAİR’ in hazır bulunduğu ziyarette konuşan AKTÜRK:” Çalışmalarınızda kapılarınızın halka açık olması, halkımızın sorunlarıyla ilgilenmeniz, takdir toplamaktadır. ÇORUH EDAŞ yöneticilerinin ve ekiplerinin muhtarlardan gelen taleplere hızlı cevap vermeleri, sahada yoğun gayret göstererek başarılı faaliyet sergilemeleri bizleri ayrıca mutlu etmektedir. “ ifadelerine yer verdi. 

Sohbet esnasında söz alan Şirket yetkilileri ise 2017 yılında gerçekleştirilen yatırım oran ve tutarlarının diğer yıllara nazaran daha da arttığı, 2018 yılı ve gelecek yatırım dönemlerinde yatırımların artarak devam edeceği belirtildi.  

Trabzon’da ve diğer dağıtım bölgelerinde yapılan aydınlatma  çalışmaları kapsamında, aydınlatma şikayetlerinde azalma olduğunu sadece Trabzon’da  25 bin armatürün yenilendiği  ifade eden yetkililer: "İlimizde sürekli ve öngörülemeyen imar alanlarının açılması ve bu alanlarda oluşan enerji taleplerine mümkün olduğunca hızlı bir şekilde cevap vermeye gayret göstermekteyiz. Tesis çalışmaları, şebeke bakım onarım ve aydınlatma konularında muhtarlarımız en önemli paydaşlarımız. Bizlere her zaman ulaşılabileceklerini" belirten yetkililer Trabzon Muhtarlar Federasyonunu ziyaret etmekten ayrıca memnun kaldıklarını ifade ettiler.

Editör: Haber Merkezi