Edinilen bilgiye göre ilginç olay Trabzon’un Ortahisar İlçesinde meydana geldi. Yabancı uyruklu olduğu belirtilen 18 yaşındaki S.A. isimli kadın, bir kafede tanıştığı A.N. ile cinsel ilişki için anlaştı. 
100 dolara anlaşan ikili, ardından bir otele gitti. Otelde odaya çıkan ikili ilişki yaşamadan önce ödeme konusunda anlaşmazlığa düştü. İkili yaşadığı tartışma sonrasında yabancı uyruklu kadın S.A. polisi arayarak yardım istedi.

Kadının, anlaştığı paranın verilmediği yönünde ihbarda bulunması sonrasında bölgeye polisler sevk edildi. Otele giden polisler, S.A. ve A.N.’yi Polis Merkezine götürerek ifadelerini aldı.

S.A., iddialara göre;“Anlaştığımız parayı vermedi, sonra tartışma yaşadık. Ben de polisi arayarak yardım istedim.”dediği kaydedildi. 

A.N. ise, “Kadınla anlaşıp, otele gittik. İlişki sonrası parasını verecektim. İlişkiye girmedik. Hemen parayı isteyince tartışma yaşadık. Sonra o polisi aradı.” dedi. 

Öte yandan yapılan araştırmalarda S.A.’nın yaklaşık 2 yıldır Türkiye’de bulunduğu ve fuhuştan kazandığı paralarla Trabzon’da lüks bir sitede ev aldığı ortaya çıktı. Olayın ardından S.A.’nın sınır dışı edilmek üzere işlemlerinin başlatıldı kaydedilirken A.N ve otel yetkilileri hakkında ise,  "fuhşa teşvik, aracılık veya zorlamadan" adli soruşturma başlatıldığı kaydedildi. 
 

Editör: Haber Merkezi