Gelecek Partisi heyeti Trabzon’da bir dizi programlar gerçekleştirdi. Heyeti, İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Yıldırım ve yönetimi karşıladı. Daha sonra heyet Gelecek Partisi Trabzon Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan Yıldırım’ın eşliğinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Gelecek Partisi heyeti daha sonra sırası ile Amatör Spor Kulübü Federasyonu, Genç MÜSİAD, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Sanat Evi, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Şehit Eren Bülbül’ün kabrini ziyaret etti.

TEMEL SORUNLAR İSTİŞARE EDİLDİ

Yapılan ziyaretlerde ülke gündemi olmak üzere başlıca temel sorunlar ve gençlik üzerine istişarelerde bulunulurken ardından Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel ve beraberindekiler Trabzonlu gençler ile bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi Trabzon Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan Yıldırım programa katılan herkese teşekkür etti.



BİRLİK VE BERABERLİK

Başkan Yıldırım, “Birlik ve beraberliğimizin, sayımızın her geçen gün artmasını temenni ediyorum. Gençlik kolları olarak geleceğimiz olan gençlerimize yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Gelecek Partimize her geçen gün katılım sayısının artması ise bizleri mutlu ediyor. Hazırladığımız projelerimiz ve çalışmalarımız ile partimizi Trabzon’da en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz. Geleceğimiz olan gençlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.



ÜYE STANDINA ZİYARET

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel ise konuşmasında Trabzonspor’u tebrik ederek, Avrupa Ligi’nde de aynı başarıyı yakalayacaklarını ve heyecan ile beklediklerini söyledi. Siyasi partilerin gençlik kolları başkanları ile bir araya gelen heyet ardından Trabzon’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Genel Başkan Yardımcısı Gözel üye standı ziyaretinde de bulundu.

Gelecek Partisi heyeti Trabzon’da, İl Gençlik Kolları Başkanlık Kurulu toplantısını da gerçekleştirirken, Genel Başkan Yardımcısı Gözel’in partiye katılım sağlayan gençlere rozet takmasının ardından programlar sona erdi.

Editör: Haber Merkezi