SONNOKTA SELAHATTİN ÖZCAN - AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi sınır ötesine düzenlenen Barış Pınarı Harekatı ile ilgili konuştu. Başkan Revi “Ankara’da hem teşkilat başkanları ile bir araya geldik, hem de il başkanları toplantısına katıldım. Kongre çalışmaları için gittiğim Başkent’te gündemimiz tabi ki Barış Pınarı Harekatı ile birlikte değişti. Tüm ülkenin olduğu gibi biz de harekata odaklanmış durumdayız.” dedi.

DEVAM DENİLİRSE…
Revi kongre süreci ile ilgili ise “Kongrelere hazırlıklarımız sürüyor. Partimize yakışır şekilde ilçelerimizde ve ilimizde kongre sürecini geçireceğiz. Tek liste ile sandığa gitmekten yanayız. Teşkilat başkanları ile kongre sürecine dair görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımızın görüşü doğrultusunda ‘devam’ denilirse göreve devam edeceğim.” diye konuştu.

İLK KEZ ŞAHİT OLDUM
Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yaşanan atama krizi ile ilgili de konuşan Revi, “Ankara’da iken konudan haberim oldu. İlk kez böyle bir şeye şahitlik ettim. Şunu söyleyebilirim bu durum kamu düzenine aykırıdır” açıklamasında bulundu. Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Ali Turan atanmış daha sonra eski müdür Şükür Köse geri dönmüştü.

Editör: Haber Merkezi