SONNOKTA SELAHATTİN ÖZCAN - 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde rakiplerini açık ara geride bırakan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç önceki gün mazbatalarını alarak yeni dönem için göreve başladılar. İki isime de Trabzonlu vatandaşlar büyük destek verirken beklentiler de aynı büyüklükte.

BİRLİKTELİK BOZULMASIN
Seçim çalışmaları kapsamında birçok ortak proje ile vatandaşın huzuruna çıkan her iki isimden Trabzon halkı vaatlerinin ivedilikle hayata geçirilmesini bekliyor. Trabzon halkı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Genç’in seçim döneminde olduğu gibi görevleri dahilinde de aynı birliktelikle çalışmasını da talep ediyor.

RAYLI SİSTEM BEKLENİYOR!
Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu belediye yönetiminde liyakat ve ehliyeti ön planda tutmayı vaat ederken özellikle trafiğin rahatlaması adına sunduğu raylı sistem projesi ile dikkat çekmişti. Ortahisar Belediye Başkanı Genç ise Mağmat’ta yapılacak olan Tarihi İpekyolu Projesi’ni vizyon proje olarak sunmuştu. Bunlar gibi birçok proje de hayata geçmeyi bekliyor.

Editör: Haber Merkezi