SONNOKTA BAHATTİN BAŞTÜRK - Özgüneş Ailesi’nin Trabzon’a kazandırdığı yeni hizmet binasında Türkiye’nin önde gelen firmaları stant kurarak satış organizasyonu gerçekleştiriyorlar. Ülke genelinde faaliyet gösteren 75 firma, Özgüneş Shoowrom’un fuar alanında kurdukları stantlarda, hem ürünlerini tanıtıyorlar hem de toptan satışını yapıyorlar. Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, fabrikaların Trabzon’a destek verdiğini belirterek, “Fabrikaların desteği buraya akıyor. Toptan satış organizasyonumuza il dışından çok sayıda insan geldi. Oteller dolu. Uçaklar ek sefer düzenledi. Bu da Trabzon’a ekonomik anlamda büyük katkı sağladı” dedi.

HEYECANIMIZ BİTMEYECEK
Özgüneş’in Trabzon Halkı’nın olduğunu dile getiren Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü: Bu işletme sizlerindir. Biz burada emanetçiyiz. Heyecanımız bitmesin, heyecanımız devam etsin ve heyecanla güzel işler yapmayı Allah herkese nasip etsin.. Özgüneş firması olarak bölgede toptan satışa hizmet vermekteyiz. Güntaş firmasını da perakende satış için kurduk. Bundan sonra da Güntaş firması gibi perakende satış kurmak isteyenlere, büyümek isteyenlere bu kapı sonuna kadar açık. Allah nasip ederse o işletmelere destek vereceğiz.

ARTIK USTALIK DÖNEMİNDEYİZ
Güntaş’ta acemiliğimiz bitti. Hatasız kul olmaz hatalar tekerrür etmez. Burada 100 bin çeşit ürün var. Bizim hizmetimiz, bakkal, market, kırtasiye, eloktronik, oyuncak. Bir kardeşiniz bugün gelecek, ‘Hacı abi ben şu işi kuracağım’ diyecek. Rabbimin izni ile biz Özgüneş firması olarak fabrikaların desteğiyle, ‘Kardeşim sen bu işi kur, Özgüneş’te senin arkanda’ diyeceğiz. Bir sistem kurulacak. Para kişinin elinde kontrolü de Özgüneş’in elinde olacak. Allah nasip ederse buna virüs dahi giremeyecek. Parayı Özgüneş verecek. İnşallah herkes bu çeşmeden su içecek. Tarih yazacak ustalık konuşacak. Burada satış yok. Burada toptan satış var. Bu firmada sipariş var. Buradan sipariş alınacak. Sevkiyat günleri servis edilecek. Perakende alacak kardeşlerimiz de bizim verdiğimiz kardeşlerimizden alacak.”

ONLARLA GURUR DUYUYORUZ
Özgüneş ailesini kutlayan Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, ise, “Sizi tebrik ediyoruz. Cenab-ı Allah’tan başarılarınızın daim olmasını diliyoruz. Bir Akçaabatlı olarak Akçaabat’ta açılan bu tesislerden gurur duydum. Rızkın onda dokuzu ticarette ve cesarettedir. Allah inşallah milletimize hayırlı bol rızıklar nasip eder. Kazancın en güzeli infak edebilmektir. İnşallah kazancımızla infak ederiz. Türkiye, aldı başına gidiyor. Bir uçağa benzetirsek gök yüzünde semalarda uçuyor. Burada çalışan kardeşlerimize hayırlı bereketli kazançlar nasip eylesin. Zenginlik istersek kanaat yeter anlayışından ayrılmadan, çok çalışana Cenab-ı Allah’ın daha çok vereceğini bilerek, yardım severlikten ve infak etmekten ayrılmadan gayret ederek çalışmalıyız” dedi.

Editör: Haber Merkezi