İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek hem gündeme dair açıklamalarda bulundu hem de seçim çalışmalarını anlattı. 24 Haziran’da hedeflerinin Trabzon’dan en az üç milletvekili çıkarmak olduğunu söyleyen Kuvvetli, “Trabzon’da biz birinci parti olacağız. Hedefimiz budur. Bunu görüyoruz. Toplumdaki kararsızların eğilimi bizedir. Trabzon’da birinci parti olup en az üç milletvekilini alacağız” dedi.

İşte Kuvvetli’nin açıklamaları:
MÜTHİŞ BİR TEVECCÜH VAR

Geniş katılımlı bir aday adayı tanıtım töreni yaptık. Şuanda da aday adayı arkadaşlarımız sahada çalışmalarını sürdürüyorlar. Partimiz de Seçim Koordinasyon Kurulunu oluşturdu. Bundan sonra oradan da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Trabzon’da İYİ Parti’ye müthiş bir teveccüh var. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da Genel Başkanımız Meral Akşener’e büyük bir teveccüh var. Meral Hanıma yapılanlar, partinin önünün kesilmek istenmesi, Genel Başkanımızın mitinginin engellenmesi vatandaşımızın gözünde olumlu bir hava oluşturdu.

İLK ALTI PAZARTESİ BELLİ OLUR
Trabzon’da biz birinci parti olacağız. Hedefimiz budur. Bunu görüyoruz. Toplumdaki kararsızların eğilimi bizedir. Trabzon’da birinci parti olup en az üç milletvekilini alacağız. Ardından da 2019 yerel seçimlerinde Trabzon’da Büyükşehir Belediyesi’ni alacağız. Buna inanıyoruz. Halkımız bu yönde destek veriyor. Bu destek de bizi heyecanlandırıyor. Genel Merkez bölgeler bazında bir kurul oluşturdu. Milletvekili aday adaylarını toplumdaki karşılıklarına göre bir kriterleri var. Bu çerçevede çalışmalar devam ediyor. Muhtemelen bu önümüzdeki pazartesi günü Trabzon’da milletvekili adaylarımız belli olacak. İlk altı şekillenecek.

BİZİM MAZİMİZ TEMİZ
Biz sahaya çıktığımızda şöyle bir avantajımız var. Bizim arkamızda kamburu olmayan Genel Başkanımız var. Tertemiz ve milletin teveccühü ile kurulmuş bir partimiz var. Ne partimizle ilgili ne de Genel Başkanımız ile ilgili olumsuz hiçbir şey kimse bulamaz. Dolayısıyla biz vatandaşa sadece yapacaklarımızı anlatacağız. Bizim mazimiz temiz. Yıllarca siyasetin içinde bulunmuş en ufak bir kötü algısı olmayan bir Genel Başkanımız var. Bu yüzden sahada bizim işimiz onlardan daha kolay.

HASAN BEY KURUCU BAŞKANIMIZ
Hasan Saka Bey de bizim kurucu il başkanımızdır. Çok kısa sürede büyük emekleri oldu. Bunun için de teşekkürlerimi iletiyorum. Onun fikirlerinden ve düşüncelerinden faydalanıyorum. O da zaten İYİ Parti aşığı birisidir. Onun asla bir küskünlüğü yoktur. Onun bizim Genel Başkanımıza bir kırgınlığı yoktur. Biz birlikteyiz. Bizim ondan ayrı gayrımız yoktur. O bizim kurucu il başkanımızdır ve öyle kalacaktır.

Editör: Haber Merkezi