SONNOKTA ENES AYDIN - Trabzon'da yapımı devam eden Kaşüstü Dal-Çık projesinde geçtiğimiz aylarda ulaşıma açılan ilk tüp tünelin ardından ikinci tüp de dün itibariyle ulaşıma açıldı.

Konuyla ilgili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık sosyal medyadan açıklama yayınladı. Bıyık açıklamasında, "Karayolları Genel Müdürlüğünce, Kaşüstü Mahallemizde yapımına devam edilen tünel yolun (dal-çık) ikinci tüpü de tamamlanarak hizmete açılmıştır. Bölgedeki çevre düzenlemesi ve diğer çalışmalara bayramdan sonra da ivedilikle devam edilecektir.

TÜM DOĞU KARADENİZ'E HİZMET VERECEK
Sadece Yomra sakinlerine değil, tüm Doğu Karadeniz'e hizmet verecek olan yolun ilçemize kazandırılmasından ötürü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan'a, Karayolları Genel Müdürü Abdullah Uraloğlu'na, Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş'a, 24 saat esasına dayalı olarak çalışan yüklenici ve taşeron firma çalışanları ile emek ve katkı veren herkese Yomra halkı adına teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Başkan Bıyık DalÇık’ın ikinci tüp tünelinin Kurban Bayramı gelmeden ulaşıma açılacağını Sonnokta aracılığı ile geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.

Editör: Haber Merkezi