Kendine has hareketleriyle kısa sürede sosyal medyada fenomen olmayı başaran ve takipçi sayısı ile bir çok ünlü siyasetçi, sanatçı ve futbolcuyu geride bırakan 'Köksal Baba' lakaplı Köksal Bektaşoğlu'nu A Milli Takımın ve İtalyan Milan Kulübünün yıldız oyuncusu Hakan Çalhanoğlu ziyaret etti. Futbol sezonunun sona ermesiyle birlikte önce memleketi Bayburt'a gelen ünlü oyuncu daha sonra eşinin memleketi Giresun'da ziyaretlerde bulundu.

Yaklaşık 1 haftadır bölge gezisi yapan Çalhanoğlu, daha sonra Trabzon'da internet üzerinde takip ettiği ve sürekli görüştüğü sosyal medya fenomeni olan 'Köksal Baba'ya iftarda konuk oldu. Ünlü futbolcuya 'Sen Anlat Karadeniz' filminin 'Yangaz'ı Furkan Atasoy ve sanatçı arkadaşı Buğrahan Denizoğlu da eşlik etti. Oldukça renkli görüntülerin yaşandığı buluşmada Köksal Baba ünlü futbolcuya sevgi gösterisinde bulunup şakalaştı.

Sosyal medya fenomeni 'Köksal Baba' lakaplı Köksal Bektaşoğlu ile ilk defa buluştuğunu belirten Hakan Çalhanoğlu, Karadeniz Bölgesi'nin çok güzel olduğunu belirterek, "İnsan memleketini özlüyor. Bayburt benim memleketim. Giresun'da eşimin. Trabzon'da da 'Köksal Baba'yı görmek nasip oldu. İnternet üzerinde kendisini sürekli görüyordum. İyi bir takipçisiyim. Zaman zamanda görüşmelerimiz oldu ama ilk defa onu canlı görmek bana şeref verdi çok mutlu oldum" dedi.

Milan'daki takım arkadaşlarının da 'Köksal Baba'yı çok sevdiğini belirten Çalhanoğlu, "Milan'daki takım arkadaşlarım da onu çok seviyor. Sağolsun Süleyman Köse abimiz de bizim için iyi bir organizasyon yaptı. Birlikte iftar yaptık. Teknik direktörümüz Gattuso ve oyuncu arkadaşlarımın hepsi Köksal Baba'yı tanıyor. Çok seviliyor. Köksal Baba'yı İtalya'ya davet ettik. Köksal Baba'yı İtalya'ya davet ettik. İnşallah önümüzdeki sezon misafirimiz olacak” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi