Uluslararası Diriliș Hareketi Șehit ve Gazi Aileleri Dayanıșma Derneği (UDH) Genel Bașkan Yardımcısı ve Karadeniz Bölge Sorumlusu Can Köroğlu, Akçaabatlılar Vakfı Bașkanı Yașar Erbașaran’ı ziyaret etti. Köroğlu ziyareti ile ilgili, “Bu sıkıntılı pandemide șehrimize ve halkımıza nasıl yardımcı olacağımız konusunda görüşüp istişarede bulunduk. UDH HAREKETİ olarak pandemi süresince Trabzon’da 3.000 koli gıda ve 4.000 maske dağıtımını gerçekleştirdik.” dedi.

EN BÜYÜK GAYEMİZ…
Çalışmaları hakkında da konuşan Köroğlu, “Derneğimizin kuruluşundaki en büyük gaye; vatan savunmasında ayrıca halkımızın huzur ve refah içerisinde yaşaması için sahada görev yapan kolluk kuvvetlerimizin, görevi başında şehit olan korucularımızın, kamu görevlilerinin, görevlerini ifa ederken şehit veya gazi olmaları durumunda geride bıraktıkları yakınlarına nakdi, ayni ve hukuki destekte bulunmaktır.” ifadelerini kullandı.

PROTOKOL iMZALANIYOR
Köroğlu üye işyerlerinden de bahsederek, “Vatan sevdalısı gönül dostlarımızın bağışları ve üye aidatları bizim gelir kaynağımızın bir kısmını oluştursa da asıl gelirimizi üye iş yerlerimiz oluşturuyor. Derneğimiz faaliyetlerine, dolayısıyla şehit ve gazi ailelerine destek olmak için ben de varım diyen vatan sevdalısı esnaf ve iş insanlarımız derneğimizin üye iş yeri projesine dâhil oldukları zaman kendileri ile bir protokol imzalanıyor. Bu protokol doğrultusunda biz UDH olarak kendilerine müşteri yönlendiriyoruz ve esnaflarımızda bizlerin yönlendirdiği müşterilere, üyelerimize ayrıca şehit ve gazi yakınlarına belirlenen oranda indirim sağlıyorlar. Böylece hem kendileri kazanıyor, hem de alışveriş yapan insanlar indirimli alışveriş yaparak bütçelerine bir nebze de olsa katkı sağlamış oluyorlar.” dedi.

Editör: Haber Merkezi