KTÜ’den acı haber geldi.  Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sürmene  Deniz Bilimleri Fakültesi Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği Bölümü’nden Öğr. Gör. Dr. Sadi Cılız hayatını kaybetti.
KTÜ camiasında sevilen bir eğitimci olan Cılız için Rektörlük Binası önünde bir cenaze töreni düzenlendi. Törene, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’nın yanı sıra Cılız’ın ailesi, akademisyen arkadaşları katıldı. 
Törende konuşan Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Muzaffer Feyzioğlu, “Kıymetli çalışma arkadaşımıza Allah’tan rahmet; kederli ailesine, öğrencilerine başsağlığı diliyorum.” dedi.

Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Cılız'ın hayatını kaybetmesi sonrasında bir başsağlığı mesajı yayınladı. Yayınlanan mesajda, "Fakültemiz 1988 yılı mezunu KTÜ Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği, Deniz Ekolojisi öğretim elemanı Dr. Sadi Cılız’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Fakültemizin ve camiamızın başı sağolsun" ifadeleri kullanıldı. 

Editör: Haber Merkezi