Zemin kaplaması Dökme Agrega yapılacak Maraş Caddesi ile ilgili bugün Trabzon Büyükşehir Belediyesinden bir bilgilendirme metni yayınlandı. İşlemin 23 Mayıs 2022 tarihinde başlanacağı ve hava şartlarına bağlı olarak her gün 400 metre karelik bölümün kaplanacağı ifade edilen açıklamada, bu alanda bulunan iş yerlerine 2 gün kapama uygulanacağı ifade edildi. Açıklama şu şekilde: Hava durumunun uygunluğuna göre 23 Mayıs 2022 tarihi itibariyle Kahramanmaraş Caddemizin zeminine uygulanacak dökme agrega imalatımız sürecinde dikkat edilmesi gelen hususlar aşağıdaki gibidir. 

Ugulama işlemi her gün için 400 metre karelik alanı kapsayacak şekilde bölüm bölüm uygulanacaktır. 
Zeminde uygun nem oranının sağlanması için uygulamadan 3 gün öncesi itibariyle alana; su deterjanlı su, çamaşır suyu vb. uygulanmamalıdır. Her bölüm için, 1 gün uygulama, 1 gün kuruma olmak üzere 2 gün alan ve alanda bulunan iş yerlerinde kapama işlemi uygulanacaktır. İş yerinin kapalı olacağı günler, uygulama sırasına göre bilgilendirmeler yapılacaktır. 

Uygulama sonrası: 24 saat insan trafiği olmayacaktır. 3 gün boyunca, bisiklet, motosiklet vb. araç trafiği olmayacaktır. 15 gün boyunca transpalet, forklift, scooter vb. makine kullanılmayacaktır. 
30 gün boyunca deterjanlı su, çamaşır suyu vb. kimyasallar ile yıkama işlemi yapılmayacaktır. ,

Editör: Haber Merkezi