5 VEKİL ÇIKARDIK

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, gazetemize açıklamalar yapan ve “İttifaksız seçimde AK Parti’ye 2 vekil şans olur.” diyen CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu'na cevap verdi. Mumcu, AK Parti’nin ittifaksız girdiği seçimde 5 vekil çıkarma başarısını elde etmiş bir parti olduğunu ifade etti.

RAHATLIKLA KAZANIRIZ

Mumcu şöyle devam etti: “Hedefimiz, Cumhur İttifakı olarak önümüzdeki seçimlerde Trabzon’da 6 milletvekilinin de 6’sını kazanmaktır. Daha öncesinde AK Parti olarak 6 milletvekilinin 5’ini kazandık, Cumhur İttifakı olarak da rahatlıkla 6 vekil daha kazanabiliriz. Millet İttifakı’nın Trabzon’da hiç vekil çıkarma şansı yok.”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, gazetemize açıklamalar yapan ve “İttifaksız seçimde AK Parti'nin 2 vekil şansı olur." diyen CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu'na cevap verdi. AK Parti’nin ittifaksız girdiği seçimde 5 vekil çıkarma başarısını elde etmiş bir parti olduğunu ifade eden Başkan Mumcu açıklamasını şöyle sürdürdü: “Özellikle kendi tabanlarında dahi karşılık bulamayan bir milletvekili olan CHP'nin halkta karşılığı her geçen gün azalıyor. Hedefimiz, Cumhur İttifakı olarak önümüzdeki seçimlerde Trabzon'da 6 milletvekilinin de 6'sını kazanmaktır. Daha öncesinde AK Parti olarak 6 milletvekilinin 5'ini kazandık, Cumhur İttifakı olarak da rahatlıkla 6 vekil daha kazanabiliriz. Millet İttifakı'nın Trabzon'da hiç vekil çıkarma şansı yoktur.”

FAİZ DÜZENİNE DESTEK VERİYOR

“Trabzon'da bir tane Sanayi yatırımı kuramadılar demenin izahı mümkün değildir. Trabzon'da yaşayan bir insan böyle açıklamalar yapmaz. Şehirle ilgisi alakası o kadar kopmuş ki Trabzon'da kaç tane sanayi yatırımı yapıldığının farkında bile değildir. Daha bundan 1 ay önce sadece Şinik Organize Sanayi Bölgesinde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank'ın katılımları ile birlikte 12 fabrikanın açılışını gerçekleştirdik. CHP'nin İl Başkanı Sayın Hacısalihoğlu zahmet edip giderler ise eğer fabrikaları yerinde görebilir ve inceleyebilirler. Sayın Hacıosmanoğlu, acil üretim ekonomisine dönülmeli diyor ama faiz düzenine destek veriyor. Yüksek faizin olduğu yerde üretimin olmayacağının biri tarafından ona anlatılması gerekir. AK Parti'nin bugün kurmuş olduğu ekonomik sistem tamamen yerli ve milli üretime dayalı kalkınmayı hedefleyen bir modeldir.”

Editör: Haber Merkezi