Trafik sürücü kursu sahibi Eğitmen İlhan Kuğu, Erzincan Motosiklet Kulubü başkanı Necati Polat ve Trabzon Motosiklet temsilcisi Musa Altın öncülüğünde yapılan organizasyonda bir araya gelen motorcular amacımız genç nesillere motosiklet kültürünü aşılamak ve trafikteki diğer sürücülere yolların sadece kendilerine ait olmadığını hatırlatarak motorsiklet sürücülerine karşı daha dikkatli ve bilinçli davranmaları için farkındalık oluşturmaktır dediler.

Motosikletin ayrı bir kültür olduğunu vurgulayan Trafik sürücü kursu sahibi Eğitmen İlhan Kuğu, İki tekerlek ruhu dört teker bedeni taşır. Motosiklet aslında çok büyük bir kardeşlik organizasyonudur biz Trabzon lu motosikletçiler olarak Erzincan’daki motosiklet sevenlerle beraber 20 yıllık dostluğumuz var. İki il kendini kardeş olarak belirledi biz yılın belirli aylarında bu tür organizasyonlar yapıyorduk malum pandemiden dolayı biraz ara vermek zorunda kaldık. Pandemi kuralları çerçevesinde güzel bir bir organizasyon düzenledik.

Bu organizasyonda büyük payı olan Erzincan motor klubü başkanı Necati Polat Trabzon temsilcimiz Musa Altının emekleri çok büyük buradan teşekkür ediyorum.Aramıza yeni katılan üyelerimiz var ailemizi gittikçe büyütüp bu işin özgürlüğünü güzelliğini insanlara yaşatmayı hedefliyoruz. Tüm Trabzon halkına aramıza yeni katılan üyelerimize teşekkür ediyorum. Trabzon motosiklet temsilcisi Musa Altın, İnsanlar motora farklı gözle bakıyor.Bizler motorsiklet kullanma kültürünü artıracak her türlü etkinliğe destek veriyoruz. Bizim amacımız yeni nesiller eğiterek motoru insanlara sevdirmektir. Ercincan Moto 24 rr Kulup başkanı Necati Polat Trabzon bizim ikinci adresimiz evimiz gibi hiç yabancılık hissetmeden çıkıp geliyoruz motorcu davet beklemez burada bunu yaşıyoruz.

150 cc Motor insanı taşımaz ama ruhunu taşır. Trabzon Erzincan birlikte güzel biz motosiklet severler olarak burada bulanmaktan çok keyif alıyoruz. Annelerimizin ve babalarımızın hakkını ortaya koyduğu mahalle baskısı yediği bu insanlar bir araya gelerek eğleniyor tek derdimiz özgür ruhumuzu ortaya koymaktır dedi.

Editör: Haber Merkezi