Belediyeyi yönetirken esas kriterinin liyakat ve ehliyet olacağını vurgulayan Cumhur İttifakı’nın Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, belediyede işten çıkarmalar olacağına dair dedikodulara ilişkin konuştu, “Kimsenin ekmeğiyle oynamam. Dolayısıyla büyükşehir belediye personeli dedikodulara kulak asmasın. İşini iyi yapan yol arkadaşlarımız ve kıymetli vatandaşlarımızın da desteğiyle Trabzon’u hak ettiği noktaya inşallah hep birlikte taşıyacağız” dedi. 

Seçim çalışmalarına başladığı günden itibaren, ehliyet ve liyakati önceleyen bir yaklaşımla büyükşehir belediyesindeki yönetimi şekillendireceğini açıklayan Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, bu açıklamasının bazı çevrelerce çarpıtıldığını ve belediyedeki personellerin ekmeğiyle oynayacakları gibi bir algı oluşturulmaya çalışıldığını söyledi. 

“BELEDİYE DEMEK İYİ BİR EKİP DEMEKTİR”
Trabzon Büyükşehir Belediyesi personelini; birlikte çalışacağı ve projelerini hep birlikte hayata geçirecekleri yakın çalışma arkadaşları olarak nitelendiren Zorluoğlu, “Belediye demek iyi bir ekip demektir. Bizler, tüm belediye çalışanlarımız ve kıymetli Trabzon halkımız ile şehrimizi hak ettiği noktaya taşıma arzusundayız. AK Partili olmak, halkın emanetini hakkaniyet duygusuyla, liyakatle ve sadakatle taşımaktır. Bu noktada bizler de adalet duygusuyla hareket edeceğiz ve derdi Trabzon olan herkesle yolumuza devam edeceğiz”  şeklinde konuştu.

“İŞTEN ÇIKARMAYA DEĞİL, İSTİHDAM ÜRETMEYE TALİBİZ”
Bugüne kadar görev yaptığı her yerde ve her kademede daha çok istihdam sağlamanın ve adalet ölçüsünde hizmet etmenin derdinde olduğunu vurgulayan Murat Zorluoğlu, “Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan arkadaşlarımız rahat olsunlar. İşini yaptığı sürece kimsenin endişe duymasına gerek yok. Arkadaşlarımız, bizimle beraber çok daha keyifle çalışacaklar ve ekonomik olarak çok daha rahat edecekleri günler yaşayacaklar. Bugüne kadar kimsenin ekmeği ile oynamadık. Bugüne kadar Allah’a şükür böyle bir düşüncemiz olmadı, bundan sonra da asla olmayacaktır. Görev yaptığımız her yerde ve kademede daha çok istihdam sağlamanın ve adalet ölçüsünde hizmet vermenin derdinde olduk. Biz insanların ekmeğiyle oynamak için değil, insanlarımıza iş ve aş sağlamak, projelerle şehrimizde ilave istihdam imkânları oluşturmak için bu göreve talibiz. Bu noktada belediye çalışanlarımız rahat olsunlar ve ortaya atılan olumsuz dedikodulara ve algı operasyonlarına kulak asmasınlar” şeklinde konuştu.

“Karar ve uygulamalarımızda adaletli olacağız” diyen Başkan adayı Zorluoğlu, “1 Nisan’dan itibaren belediye çalışanlarımızla birlikte, Trabzon’umuzu inşallah daha da ileriye taşıyacağız” ifadesine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi