YAYA GEÇİDİNDE

Trabzon’un Akçaabat İlçesi önceki akşam kâbusu yaşadı. İlk kaza ilçenin merkezinde bulunan ve gece gündüz en kalabalık noktalarından biri olan Hamam Çimeni Çarşısı önünde meydana geldi. Bölgede bulunan yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına yoldan geçen bir otomobil çarptı. Kanlar içerisinde yerde kalan kadın ağır yaralı olarak kaldırıldığı

Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.    

KURTARILAMADI

Bu kazanın yaklaşık 2 saat sonrasında yine aynı noktada Nevzat Yanar isimli vatandaşa otomobil çarptı. Ağır şekilde yaralanan Yanar, Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İlçede bir fırında usta olarak çalışan Yanar hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kaza sonrası çarpan araç sürücünün kaçtığı öğrenilirken vatandaşlar yetkililerin bölgede önlem almasını istedi.

Karadenizde sonnokta / Cemil BIYIKLI

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Balık tutmak isterken dengesini kaybetti

Derede  şok ölüm

Rize’de balık tutmaya çalışan işçi boğularak hayatını kaybetti

Rize’nin Küçükkaya köyü Paşaçukuru mevkiinde HES tünelinde çalışan Şener Soylu isimli işçi balık tutmak istedi. Balık tutmak için derenin içine giren 30 yaşındaki işçi Soylu, bir anlık dikkatsizliğinin kurbanı oldu. Derede dengesini kaybeden genç işçi derenin azgın sularına kapıldı. Sların taşıdığı talihsiz işçi kafasını dere içindeki dev taşa çarptı. Soylu'nun dereye düştüğünü gören arkadaşları olay yerine inmekte zorlanınca jandarma ve AFAD'a haber verdi. Olay yerine gelen Jandarma ve AFAD ekiplerince yürütülen çalışma sonucu Soylu'nun cesedine ulaşıldı. Soylu'nun cesedi bulunduğu yerden alınarak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Soylu'nun HES inşaatında çalıştığı ve Ordu nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Külliye inşaatında çalışan işçinin feci ölümü

50 metreden  ölüme düştü

Gümüşhane kent merkezi Oltanbey mahallesinde yapımı devam eden külliye inşaatından düşen 58 yaşındaki inşaat ustası hayatını kaybetti. İddiaya göre Oltanbey Mahallesinde yapımı devam eden külliye inşaatında çalışan 58 yaşındaki Şakir Topçu, inşaatta kurulu iskelede dengesini kaybedip düştü. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Topçu’ya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Topçu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: Haber Merkezi