SONNOKTA HÜSEYİN TERZİ - Trabzon’un Beşirli mahallesinde son 24 saat içinde 2. hafriyat kamyonu kazası gerçekleşti. Mahallenin dik bir rampaya sahip 917 Nolu Sokağı’nda bir hafriyat kamyonu, rampa yukarı ağır ağır ilerlerken önüne aniden çıkan yayaya çarpmamak için frene bastı. Hafriyat kamyonu arkaya doğru kaymaya başlayınca hemen peşinden gelen beton mikseri kendisine çarpmamak için şoförü uğraş verince mikserin ağırlığı ile yan yattı. Önceki gün de yine aynı nokta bir hafriyat kamyonu kayarak bir apartmanın 1. katına zarar vermişti.

YOL DEMEK İÇİN…
Kazadan Ortahisar Belediyesi’ni sorumlu tutan CHP‘li eski meclis üyesi Ömer Dayı, “Bugün 2 Nolu Beşirli Mahallesi’nin üç tane ana yolu varken bugün tek orası kaldı. Buna da yol demek için bin tane şahit lazım. Orada yol çok kötü vaziyette. Buradaki insanlar mağdur. Bunu bağlayacaklar Kanuni Bulvarı’na. Diyecekler ki ‘Biz yol yapıyoruz.’ İyi de bir yol yapıyorsunuz diye bu insanları yıllardır mağdur etmenin anlamı var mı?” dedi.

KEPAZELİKTİR..
Dayı şöyle devam etti: Ortahisar’ın sorumluluğundaki mahallelerde durum buyken gitmişler Büyükşehir Belediyesi’nin yetki alanındaki Beypınarı Yaylası’nda Maçka’da asfalt döküyorlar. Beşirli, Trabzon’un en önde gelen mahallelerinden biridir. Ama bu yol rezalet. Bu kepazeliktir. Beypazarı da, Maçka da Haçka da bizim ancak Beşirli’nin hali içler acısı” diye isyan etti.

Editör: Haber Merkezi