Trabzon'da ticari faaliyetlerini sürdüren Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, firmanın finans sorumlusu ve firma bünyesinde faaliyet gösteren Güntaş AVM’nin Yönetim Kurulu Üyesi yeğeni Samet’i evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Artvin Arhavili Fikriye-Hüseyin Gümüş’ün kızları Mihriban ile Havva-Özgüneş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nihat Güneş’in oğulları Samet, Kalıntaş Gold Düğün Salonunda düzenlenen tören ile dünya evine girdiler.

DAVETLİ ORDUSU KATILDI
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in kıydığı nikâhta, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Halis Güneş, Spor Dünyası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan İpek, Renksan Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Göktepe, JVS Dinç Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Dinç, MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ali Kaan, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın ve Cevat Birinci şahitlikleri ile genç çiftin mutluluklarına ortak oldular.

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR
Nikaha Trabzon, İstanbul, Ünye, Arhav i ve Türkiye'nin birçok ilinden çok sayıda davetli katıldı. Özg üneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş ile kardeşleri davetlilerle tek tek ilgilenerek 'Hoş geldiniz' dediler. Halis Güneş, “Allah’a şükür yeğenimin mürüvvetini de gördüm. Benim 3 tane evli çocuğum 8 tane torunum var. Bugün kendi çocuğ umu evlendirmiş kadar mutlu oldum. Allah tüm bekârlara hayırlı bir eş nasip etsin. Katılan tüm aile dostlarımıza Özgüneş ailesi olarak teşekkür ediyorum. A llah hepsinden razı olsun. Yeğenim ve kızımıza Allah iki cihan saadeti versin. Yuvalarında mutlu olsunlar” dedi.

Editör: Haber Merkezi