SONNOKTA BAHATTİN BAŞTÜRK - Trabzon’da toptan satış mağazası olarak bölgeye hizmet veren Özgüneş, 2018 yılının ilk toptan satış etkinliğini düzenledi. Hafta sonu Özgüneş Plaza’nın Akçaabat İlçesi Akçakale Mahallesi’nde düzenlenen satış organizasyonunda, tedarikçi firmalar bin bir çeşit ürünü uygun fiyatlardan aldılar. Doğu Karadeniz Bölgesi’nin İSTO Ticaret Merkezi olan Özgüneş, fabrikalar ile tedarikçiler arasında köprü olarak, tedarikçilerin uygun fiyattan mal almasını sağlıyor. Toptan satış organizasyonunda tedarikçi firmaların indirimli ürün aldıklarına dikkat çeken Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, “Trabzon’da fabrikalar ile tedarikçiler arasında bir köprü vazifesi görüyoruz. Bizim amacımız bölgemize hizmet ve bölge esnafımızın kazanmasıdır. Satış organizasyonlarımızda tedarikçi firmalar bin bir çeşit ürünü indirimli fiyatlardan alıyorlar” dedi.

İŞ KURMAK İSTEYENLERE TAVSİYE
İş kurmak ya da işini büyütmek isteyenlere tavsiyelerde bulunup, Akçakale’de ki şirket merkezlerine davet eden Güneş, “Kuracağınız iş ne olursa olsun ilk olarak dikkatli bir şekilde yasal konuları, işinizi kurmanız gereken mekanın uygunluğunu, yapacağınız iş için başlangıç seçimlerinizin gelecekte size para ve zaman kaybı yaratıp yaratmayacağını düşünmelisiniz. Yaptınız ve işiniz için uygun bir mekan arıyorsunuz. Nelere dikkat etmelisiniz? Nasıl bir yere ihtiyacınız var, işiniz için doğru bir yer nasıl olabilir,  düşündüğünüz mekan yapmayı düşündüğünüz iş için yeterli büyüklükte mi? İş yerinin size getireceği maliyetler makül müdür?

BURASI TİCARET HASTANESİ
Güneş sözlerine şöyle devam etti: “Çevredeki iş yerleri nelerdir ve sizin işinizi ne yönde etkiler gibi soruları sormalı, iş ilişkisinde olduğunuz diğer kişilerin de fikirlerini almalısınız. Sizin aklınıza gelmeyen bir konu, bir başkasının aklına gelebilir. İş kurmak ya da işinizi büyütmeye karar verirseniz sizleri şirket merkezimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Burası bir ticaret hastanesi ve buradan tedavi olup şifayla taburcu olacaksınız inşallah. Bizler, buraların emanetçileriyiz. Tecrübe ve birikimimizi sizlerle paylaşarak sizlerin de iş sahibi olmasına yardımcı olmaktan onur duyarız”

Editör: Haber Merkezi