SONNOKTA HABER MERKEZİ - 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi üzerine konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Kurt önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Kurt’un açıklamaları:
“Genel Başkanımızı bugün Trabzon’da misafir edeceğiz. Havaalanında bin araçlık konvoy ve spor salonunda beş bin kişilik katılımla genel başkanızı ağırlayacağız. 31 Mart’ta Saadet Partisi’nin zaferi ile karşılaşacağız. Yerel yönetimlerde yeniden Saadet Partisi göreve gelecek. Bu konuda tecrübeliyiz ve bu tecrübeli yeniden belediyelerimize yansıtacağız. Olayı yerel seçim yarışından çıkartıp ülkenin beka meselesi olarak anlatarak vatandaşı ötekileştirmek doğru değildir. Biz buna çok üzülüyoruz. Hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız. Milletin karşısına sandık koyulacak ve millet de istediğini tercih edecek. Devletin tüm imkanlarını kullanıyorlar, şartlar da eşit değil o yüzden.”

İl Başkanı Kurt, Yayın Danışmanımız Selahattin Özcan’a konuştu

BİR ÇOK İLÇEYİ KAYBEDECEKLER
“Trabzon’da AK Parti bir çok ilçeyi kaybedecek. Arsin, Araklı, Köprübaşı, Hayrat, Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Düzköy, Maçka ve Yomra belediyelerini AK Parti kaybedecek. Bu kaybedilen belediyeler içerişinde en çok belediye kazanacak parti de Saadet Partisi olacaktır. Millette ne varsa, bizim Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hasan Saka’da da o var. Trabzon’da tüm kesimlere mesaj verip, herkesi temsil edebilecek bir aday Hasan bey. Büyükşehir yarışında adayımızın b ü y ü k karşılık bulacağını düşünüyorum.”

TEŞKİLATI EN GÜÇLÜ PARTİYİZ
“Belki biz diğer adaylara nazaran sahaya geç indik ama şuanda teşkilat yapısı en güçlü olan partiyiz. Tüm ilçelerde sahadayız ve binlerce insanı dinliyoruz. Böyle bir çalışma temposu ile hem ilçelerde hem de Büyükşehir’de iddialıyız. 1389 yerde tek başına seçime giren Türkiye’de tek partiyiz. Ama, kalkıp en üst perdeden Saadet Partisi’ni ötekileştirerek adeta HDP üzerinden farklı alanda gösteriyorlar. Bunu asla kabul etmiyoruz. Biraz vicdan diyoruz, biraz insaf diyoruz. Herhalde akıl tutulması yaşıyorlar. Bu yanlıştan vazgeçsinler.”

Editör: Haber Merkezi