Trabzon'un Ortahisar İlçesi Esentepe Mahallesi'nde Sağlık ocağı binası yeniden inşa ediliyor. Aralık ayının sonuna kadar boşaltılması planlanan Sağlık Ocağı yeni yıl itibarıyla yıkılarak yapımına başlanacak. Sağlık ocağı ile alakalı bilgi veren Esentepe mahalle Muhtarı Mustafa Ayvaz, “Sağlık Ocağı binamızın yenilenmesinden dolayı büyük bir memnuniyet içerisindeyiz. Mahalle halkımız sağlık anlamında daha iyi hizmetleri hak ediyor. Sağlık ocağımızın yenilenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

TEŞEKKÜR EDİYORUM
Yeni sağlık ocağı binasının daha kapsamlı olacağını ifade eden Muhtar Ayvaz, “Yetkililerden aldığımız bilgiye göre yeni sağlık ocağı binamız 4 katlı olacak. Aile hekimi sayısı arttırılarak sağlık ocağı binamız daha verimli ve donanımlı hale getirilecek. Sağlık ocağı binamız mahallemizde küçük bir ön Sağlık hastanesi gibi hizmet verecek. Bu manada başta İl Sağlık müdürümüz olmak üzere emeği geçen herkese canı gönülden mahallem adına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu

BÜYÜK MEMNUNiYET
Mevcut Sağlık Ocağının yıkımı süresince mahallelerin mağdur olmayacağını belirten Muhtar Ayvaz, “Mahallelerimizin mağdur olmaması için yeni sağlık ocağımız yapılana kadar mahallemizde yapımı tamamlanan Baro binamızın giriş katında Sağlık Ocağı hizmetlerimiz devam edecektir. Baro Başkanımız kardeşimiz Sibel Suiçmez'e mahallemize gösterdiği ilgi ve destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Baro binasının giriş katını mahalle insanımızın sağlık hizmetine tahsis etmesinden dolayı büyük bir memnuniyet içerisindeyiz. Mahalle halkı olarak kendisine minnettarız.” dedi.

Editör: Haber Merkezi