AK Parti Trabzon İl Başkanlığı İl Danışma Meclisi Toplantısı Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve teşkilat mensupları katıldı. 

Danışma Meclisi’nde yaptığı konuşmada gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, 2023 seçimlerine yönelik çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “AK Parti Trabzon İl Başkanlığı olarak her zaman olduğu gibi bizim hedefimiz yine Cumhurbaşkanımızı en yüksek oy oranı ile seçmek ve Milletvekilliği seçimlerinden de 6-0’lık bir başarı elde etmektir. Daha önce 5 milletvekili çıkardığımız bu ilden inanıyorum ki daha çok çalışarak, daha fazla gayret ederek 6 vekil de çıkartabilecek güce ve imkâna sahibiz. 6-0 elde etmek için Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları olarak tam kadro sahada olacağız” dedi.

Hevesleri Kursaklarında Kalacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Abdülhamid Han’ın yaşadığı yalnızlığa maruz bırakmayacaklarını vurgulayan AK Parti Trabzon İl Başkanı Mumcu, “Bizler bu çalışmaları yaparken Cumhurbaşkanımızın ve partimizin başarısını hazmedemeyenler ise 20 yıldaki tüm kazanımları yerle bir etmeye çalışıyorlar. Hani bir atasözü var ya; “Su uyur düşman uyumaz!” Öyle düşmanlarımız var ki her şartta, her koşulda ülkemize zarar vermek için fırsat kolluyorlar. Unutmayalım ki; Dün Abdülhamid Han’a yapılmaya çalışılanlar bugün Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a yapılmak isteniyor. Fakat şunu herkes kafasına iyice kazısın! Recep Tayyip Erdoğan’ı Abdülhamid’in yalnızlığında bırakmayacağız! Adnan Menderes’i astılar, Turgut Özal’ı zehirlediler, Erbakan’ı İktidardan indirdiler. Recep Tayyip Erdoğan’a nefer olacağız, siper olacağız! Ve tüm heveslerini kursaklarında bırakacağız!” ifadelerini kullandı. 

2023 Seçimlerini Bize Yakışır Bir Zaferle Taçlandıracağız

Trabzon’un nabzını tutacak kadrolara seslenen İl Başkanı, “20 yıldır milletin iktidarı olan AK Parti, bu başarısını 2023 seçimlerinde de zaferle taçlandırarak yeni yüzyılda geleceğin büyük ve güçlü Türkiye’sini inşa edecektir. Fakat bu başarıyı elde etmemiz için bizler her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorundayız. Bu hassasiyetlerle birbirimize kenetlenmeli 2023 seçimlerini daha büyük bir zaferle taçlandırmalıyız. Trabzon'un nabzını bizler tutacağız. Tüm teşkilatlarımızla birlikte daima sahada olup vatandaşlarımızla gönül bağlarımızı daha da güçlendireceğiz. Teşkilat mensupları olarak halka halka şehrimizi kuşatan bir anlayışla sokak-sokak, mahalle-mahalle, ilçe-ilçe her bir vatandaşımızla iletişim halinde olup şehrimizin gündemine hakim olacağız” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Editör: Haber Merkezi