CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, dün Yomra Belediyesi önünde silahlı saldırıya uğrayan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ı makamında ziyaret ederek ‘Geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu ve menfur saldırıyı kınadı. 

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ın asla yalnız olmadığını ifade eden CHP’li vekil Kaya, “Yomra Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık, seçildiği günden bugüne Yomra’nın ve Yomralıların çıkarlarını korumak için çok ciddi gayretler sarfetti ve sarfetmeye devam ediyor. Çok güzel çalışmalar yaptı ve yaptığı çalışmalar da milletin takdirindedir. Fakat neden olduğunu bilmediğimiz bir silahlı saldırıya maruz kaldı. Çok şükür ki; Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık’a ve hiç bir vatandaşımıza bir şey olmadan  bu menfur saldırı atlatıldı. Tek tesellimiz bu. Olayın faiillerinin adalet karşısında hesap vermesini istiyoruz. Başkanımız asla yalnız değildir. Yomra’nın bu tür hadiselerle anılıyor olması hepimizi çok üzdü. Trabzon’un ve Yomra’nın huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yok. Bunun böyle bilinmesini istiyoruz. Bir daha böyle bir saldırının yaşanmaması için Sayın Valimizin, Sayın Emniyet Müdürümüzün, kolluk kuvvetlerimizin, adli mercilerin bir an önce kouyu sonuçlandıracağına inanıyoruz. Gerekli hassasiyetin gösterileceğine inancım tamdır” ifadelerinde bulundu. 

Ziyaretlerinden dolayı CHP Milletvekili Ahmet Kaya’ya teşekkür eden Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, “Güvenlik güçlerimiz konuyla ilgili tahkikatı derinlemesine sürdürüyor. Suçluların adalet önünde hesap vereceğine yürekten inanıyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi