Demokrat Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ercan Şılbır, Ortahisar Belediye Başkan Adayı Tahsin Azaklı, Demokrat Parti Genel İdare Kurul Üyesi Ali Akar, Demokrat Parti Ortahisar İlçe Başkanı Kenan İnan ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Eski Milletvekili, Trabzon Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Volkan Canalioğlu’nu ziyaret ettiler.

31 Mart 2019 yerel seçimlerine az bir süre kala seçim çalışmalarına hız kazandıran Şılbır ve ekibi Trabzon’u karış karış geziyor.

Yerel esnafı ziyaret eden Şılbır’ın akşamüzeri son durağı CHP Eski Milletvekili ve Trabzon’da belirli bir dönem Belediye Başkanlığı yapmış olan Volkan Canalioğlu oldu.

Canalioğlu ile samimi pozları dikkat çeken Şılbır yaptığı açıklamada; ‘’Trabzon’da rahmetli Orhan Karakullukçu ağabeyimizin ve Volkan Ağabeyimizin eserleri durmaktadır. Bu eserler haricinde Trabzon’a kazandırılan ek bir kazanç, proje yoktur. Sadece hayal ürünü bilgisayar gösterimleriyle halkım 10 yıl oyalanmıştır’’ dedi.

Canalioğlu’ndan destek sözü alan Şılbır açıklamalarının devamında, ‘’Volkan ağabeyimiz Trabzon’un abisidir, Trabzon’a çok katkıları olmuştur. Projelerimizi kendilerine anlattık, desteklerini istedik ve Trabzon için neler yapabiliriz birlikte istişare ettik. Destek sözümüzü aldık, aile dostumuz Canalioğlu’na teşekkür ederim" dedi.

Ziyaretlerinden dolayı memnun olduğunu dile getiren Canalioğlu, ‘’Sevgili kardeşim Şılbır’a çıkmış olduğu bu yolda başarılar dilerim. Allah yardımcısı olsun, desteklerimiz ve gönlümüz onunla’’ dedi.

İkili hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ayrıldılar.

Editör: Haber Merkezi