SONNOKTA BAHATTİN BAŞTÜRK - Trabzon’un Ortahisar İlçesi Pelitli Mahallesinde bir turizm işletmesi daha hizmete açıldı. Hızla değişen ve gelişen Pelitli’de turizme yapılan yatırımlar her geçen artış gösteriyor. Trabzonlu girişimciler Murat Balcı, Murat Koz ve Hamza Kaya Pelitli’de The Tigger Cafe Restaurant’ı hizmete soktu. Görkemli bir açılış töreniyle hizmete giren mekânın açılışına Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, Trabzon Fırıncılar Odası Başkanı Davut İlik, Trabzon İnşaatçılar Odası Başkan Adayı Semih Sarıalioğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı. Katılımcılar işletme sahiplerine helalinden bol kazanç temennisinde bulundular.

CESUR BİR GİRİŞİM
Açılışta konuşan Trabzon Fırıncılar Odası Başkanı Davut İlik, “Ekonomik belirsizliğin bir hayli arttığı böyle bir dönemde arkadaşlarımızın yeni iş fikirlerini, cesur girişimlerini yürekten destekliyoruz. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz işletmenin bu sektörde iyi işler yapacağına inanıyorum. Allah yolunuzu açık etsin hayırlı uğurlu olsun. Bol kazançlar diliyorum” dedi.

BOL KAZANÇLAR
Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, işletme sahiplerine hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Trabzon’un ve Pelitli’nin böyle bir mekâna ihtiyacı vardı. Girişimci kardeşlerimizi tebrik ediyor, helalinden hayırlı bol kazançlar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

HAYIRLI OLSUN
İnşaatçılar Odası Başkan Adayı Semih Sarıalioğlu ise, Trabzon’un yeni yatırımlara ihtiyacı olduğunu belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Trabzon yapısı itibariyle kalkınmaya çok müsait bir kent. Yeni yatırımlar yapılıyor. Trabzon’un böyle işletmelere de ihtiyacı var. Yeni bir istihdam yaratmada emeği geçen herkesi kutluyor yeni açılan işletmenin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

CUMARTESİ CANLI MÜZİK
İşletme Sahibi Murat Balcı, “Temiz, nezih ortamımızla, güler yüzlü hizmet anlayışımızla bu sektörde bir farklılık arz ettiğimize inanıyoruz. Cafe ve restoran konseptimizle Trabzonlulara farkımızı sunmak üzere bekliyoruz. Her Cumartesi akşam mekânımızda canlı müzik olacak. Cafe restoranımızda nişan, kına, doğum günü hizmetleri olacak. Cumartesi akşamları canlı müzik yapılacak” diye konuştu.

ZENGİN MUTFAK SEÇENEĞİ
Zengin menü çeşitleriyle Trabzon halkına hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Balcı, “Balık çeşitlerinden, ete, hamburgerden, pizzaya, tatlı çeşitlerimizle zengin mutfağımız var. Trabzon’a gelen yerli ve yabancı misafirler artık kalite arıyor. Bu sebeple her geçen gün kalitenin arttırılması gerekiyor. The Rigger Kafe ve Restaurant da bu imkânı sunacak. İşletmemiz gece 00.00’a kadar Trabzon halkının hizmetinde olacağını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi