Kayı Trabzon Projesi; güneş Kayı’dan doğar, Kayı’dan batar vurgusu ile Trabzon’un en güzel noktalarından biri olan Yalıncak- Ortahisar mevkiinde konumlanıyor.

Proje yetkilileri Trabzon’a yeni bir soluk getireceklerini belirterek şu açıklamalarda bulundu: “Siz hayal edin, biz sizi hayalleriniz ve ötesi ile buluşturalım” sloganı ile yola çıkılan proje muhteşem manzarası ve özel markaların buluştuğu akıllı ev modeli ile denize sıfır bir yaşam sunuyor. Üç blok, toplam 158 daire ve 8 adet ticari alanlardan oluşan Kayı Trabzon Projesi, 1+1 /2+1/3+1/4+1 ve 5+2 olarak daire seçenekleri sunuyor.”

CAZİP KOŞULLAR
“Farklı ödeme planları ile alıcıya cazip hale getirilen Kayı Trabzon akıllı ev sistemleri ile donatılırken, sauna ve hamamın da bulunduğu özel daireler dışında, kapalı otopark alanları, çocuk oyun alanları, kapalı ve açık havuz, randevulu sistemle kullanılacak sauna, hamam spor alanları da mevcut. Yalıncak sahili dairelerden birkaç adım mesafede iken, gün içerisinde tüm ihtiyaçlara cevap verecek resepsiyon hizmetleri de projenin özelliklerinden sadece bir kaçı.”

Editör: Haber Merkezi