Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan, Trabzon belediyecilik tarihinin en büyük altyapı projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, altyapı çalışması tamamlanan noktalarda asfalt kaplama işlemi gerçekleştiriyor. Çalışmaların üniversitelerin eğitim öğretim dönemine yetişmesi için özel çaba gösteren ekipler, bugün sabahın ilk ışıklarında Kalkınma Mahallesi Farabi Caddesi’nde asfalt kaplama işlemlerine başladı. İlk tabaka asfaltın serildiği Farabi Caddesi’nde ızgaraların tamamlanmasından sonra ikinci tabaka asfaltın serileceği belirtildi.


 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER
Bölgede bulunan esnaf ve vatandaşlar, yürütülen çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirterek, "Trabzon’da uzun yıllar sorun oluşturan altyapı çalışmalarına başlamak, cesaret isteyen bir işti ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu bu cesareti gösterdi. Kendisi bizleri ziyaret ettiğinde ‘Çalışmaların sonu güzel olacak. Trabzon'a yakışan sokak ve caddelere kavuşacağız’ demişti. Bir süre sıkıntı çektik ama şimdi yolumuzu ve kaldırımlarımızı bu şekilde görünce çektiğimize değmiş diyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu başta olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.


 
MEYDAN BÖLGESİNDE ASFALT KAPLAMA İŞLEMİ TAMAMLANDI
Öte yandan Meydan bölgesinde Gazipaşa ve Cumhuriyet caddelerinin asfalt kaplama işlemlerinin tamamlandığı ve önümüzdeki günlerde yol çizgilerinin çekileceği belirtildi.

Editör: Haber Merkezi