Edinilen bilgiye göre Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından dün Ortahisar İlçesinde bir kişiye ait 2 ayrı adrese ve Arsin İlçesinde 2 şahsın adresine uyuşturucu operasyonu düzenlendi. 

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Adli makamlardan alınan arama kararıyla, narkotik köpeğinin de katılımıyla Ortahisar İlçesinde 2, Arsin İlçesinde de  yine 2 ayrı adreste yapılan arama sonrası 3 kişi gözaltına alındı. 

Ortahisar ve Arsin’de bir birinden bağımsız yapılan Uyuşturucu Madde İmal ve Ticaretine yönelik operasyonlarda, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. 

ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE
Ortahisar İlçesinde ki operasyonda, 200 gram Toz esrar, 51 kök kenevir bitkisi, 1 adet hassas terazi, 6 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve suçtan elde edildiği düşünülen 7 bin 10 TL para yakalanırken

Arsin ilçesinde ki operasyonlarda ise 1 adet ruhsatsız tabanca, 43 adet tabanca fişeği, 1 adet uyuşturcu kullanma aparatı 2 gram kenevir bitkisi tohumu ele geçirildi. 

Operasyon sonrasında  Ortahisar İlçesinde ki 2 ayrı adresin sahibi 1 kişi ile Arsin İlçesinde 2 ayrı ikametin sahibi 2 kişi gözaltına alındı. 

Editör: Haber Merkezi