Beşikdüzü Belediye Meclisi İYİ Parti Üyesi Serkan Faiz, Millet İttifakı ortağı olan CHP yönetimindeki Beşikdüzü Belediyesi’ne eleştirilerde bulundu. Faiz, “Bir ilçe belediyesi düşünün; borcu yıllık bütçesinin beş katı. Birçok belediyede olmayan makine parkı var ama lastikten parça eksikliğinden, pandemiden (!) çalışamıyorlar. Gel gör ki; belediye başkanı çok çalışmış gibi pandemi zamanı toplanamayan meclisine Ağustos ayı tatili verdi fakat Büyükşehir meclisini kaçırmadan katıldı” dedi.

SORUNLAR BİLİNİYORDU
Faiz’in sözlerine karşılık Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Turgay Şahin, “Millet ittifakının seçilmiş meclis üyesisiniz buradan eleştirmek yerine çözüm önerseniz daha iyi olmaz mıydı?” derken Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Üyesi Davut Çakıroğlu da, “Bu yol arkadaşlıkları yapılırken sorunlar biliniyordu ve birlikte çözüm bulmak amaçıyla ittifaklar oluşturuldu. Ramis Başkana karşı daha yapıcı olmalıyız” ifadesini kullandı.

AMACIN NE?
Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun ise, Faiz’e cevap vererek, “Serkan Faiz, her şeyi yakından bildiğin ve bu kararlarda olduğun halde beni ve belediyemizi sistemli olarak yıpratmaya çalıştın. Amacın nedir? ” dedi.

Editör: Haber Merkezi