İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelgesi sonrasında bugün Trabzon İl Hıfzıssıhha Kurulu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Başkanlığında toplandı. 

Saat 10:00’da Trabzon Valiliğinde toplanan kurul, il genelinde sigara içme yasağı getirilen alanları belirledi. Trabzon İl Hıfzıssıhha Kurulu kararlarına göre Trabzon’da Meydan Parkı ile il genelinde çok sayıda park ve caddede, açık kapalı tüm pazar yerlerinde, toplu taşıma araç duraklarında sigara içme yasağı getirildiğini açıkladı. 

Trabzon’da Sigara İçme Yasağı getirilen alanlar şu şekilde sıralandı: “Maskenin doğru ve sürekli şekilde kullanımını temin amacıyla 12.11.2020 tarihinden itibaren, ilimizde kalabalık ve yoğun hareketliliğin gözlendiği, tüm vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu/bulanabileceği; 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı (Meydan Parkı) ile ilimiz genelindeki diğer parklar, 100. Yıl Parkı’ndan Akyazı Medicalpark Stadyumu’na kadar olan yürüyüş alanlarının tamamı, Kahramanmaraş Caddesi, İnönü Caddesi, Trabzonspor Bulvarı, Yavuz Selim Bulvarı, Uzun Sokak, Gazipaşa Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Kunduracılar Caddesi Kemeraltı ile açık/kapalı tüm pazar yerlerimizde ve toplu taşıma araç duraklarımızda sigara içme yasağı getirilmesine”

Editör: Haber Merkezi