Trabzonlu ünlü sanatçı Volkan Konak,  ilk bölümü 16 Nisan akşamı Star Tv’de ekrana gelen Kuzeyin Oğlu programı ile yine evlerimize konuk olmaya başladı. 

İlk bölümünde 3 Trabzonlu ve 1 Rizeli olmak üzere 4 hemşerisini ağırlayan Volkan Konak, yine adından çokça söz ettiriyor. İlk bölümde Trabzonlu sanatçılar Ekin Uzunlar, Ezgi Eyüboğlu, Öykü Gürman ile Rizeli sanatçı Selçuk Balcı’yı konuk alan Volkan Konak, özlenen performansıyla herkesi büyüledi.

Programın hemen başında Trabzon ile ilgili bir anısını anlatan Öykü Gürman ise güldürdü. Öykü Gürman, Trabzon’da dizi setine giderken bir hayranından Trabzon’da  ‘Şamar (Tokat)’ yemiş. 

Programda yaşadığı bu komik hikayeyi anlatan Gürman, çekim yerine dolmuşla gittiğini bu sırada bir hayranının da dolmuşa bindiğini ifade etti. Kadının bu sırada kendisine hayranlığını dile getirdiğini ifade eden Gürman, bunu da şamarla gösterdiğini söyledi.

Kadının Gürman’a hem şamar attığı hem de teşekkür ettiği kaydedilirken, dizede canlandırdığı işveli Karadeniz kadını rolü sayesinde de kocayla arasının da düzeldiğini söylemiş. 

Programda Ekin Uzunlar ile Selçuk Balcı’nın da küçük yaşlarda Volkan Konak’ın Kuzey’in oğlu programını izlediklerini ve kendilerinin de bu programa katılma hayalinin gerçek olduğunu ifade ettiler. 

Editör: Haber Merkezi