SONNOKTA MERYEM AKGÜN - Ayhan Tavşan’ın eşi 4 yıldır kanserle mücadele veriyor. Bu uğurda bütün mal varlığını tedavi masraflarını karşılamak adına satan Tavşan, geldiği noktada maddi imkansızlıklar yaşıyor. Yaşadığı zorlukları anlatan Ayhan Tavşan, “Eşim 2013 yılından bu yana kanserle mücadele veriyor. Bu süreçte ilk etapta burada yapılan kontrollerde kanser olduğu anlaşılmadı ve yanlış tedavi uygulandı. Bu bize erken teşhis açısından süre kaybettirdi. Ameliyat, kemoterapi derken iyileştiğimizi düşündük. Yine bir kitle çıktı, yine al baştan yaptık. Eşim iyileşti derken yine metastaz yaptı. Şimdi tedavi ve yaşanan süreç sonrasında pıhtı attı” diye konuştu.

MADDİ GÜCÜM BİTTİ
Ayhan Tavşan, çok sevdiği eşi için verdiği mücadele için “Geldiğimiz noktada hastalığın ve pıhtı atması sonucu Ankara’da 6 aylık bir tedavi süreci var. 6 ay boyunca tedavi olması gerekiyor. Maddi olarak yapabileceğim bir şey kalmadı. Bu güne kadar bütün varlığımı satarak tedavi için harcadım. Eşim için son umudum Trabzon halkı. Yaklaşık 25 bin TL’ye ihtiyacımız var fakat el de avuçta bir şey kalmadı. Daha gücüm kalmadı” dedi.

KEŞKE DEMEK İSTEMİYORUM
Tavşan, “Biliyorum böyle konular su istimal edilmeye açık. Fakat son çarem, Sayın Valimden rica ediyorum, feryadıma kulak versin, bize babalık, büyüklük yapsın. Valilik eliyle bir hesap açılsın ve tedavi için gerekli olan para toplandığında hesap kapatılsın. Bana ‘keşke para bulabilseydim’ cümlesini kurdurtmasınlar. İnanıyorum, insanımız hassas ve duyarlı, 500 kişi 50 TL verse tedavi olabiliyoruz. Bizimki umuda yolculuk, umudum da insanımız” ifadelerini kullandı.

Hesap numarası: TR530001001549701222485001

Yardım etmek isteyenler bu numara 0532 273 34 07 (Ayhan Tavşan) ile irtibata geçebilir...

Editör: Haber Merkezi