Trabzonspor’un TFF’yi FİFA’ya kurullarla ilgili şikayeti sonrası TFF Başkanı Nihat Özdemir’in Trabzonspor’un lisansını iptal edeceği şeklinde ki iddialar Ortahisar Belediye Meclisinde de gündem oldu.

Konuyla ilgili söz alan CHP’li üye Ömer Dayı, “TFF’nin sonucu ağır olur, lisansınızı iptal ederiz diye talihsiz bir beyanda bulundu. Kendilerine bu meclisten şiddetle kınadığımı, herkesin haddini bilmesini buradan dile getiriyorum” dedi. 

Bunun üzerine Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Hepimizin hissiyatına tercüman olan sözdür. Buradan bu şehrin evladı olarak da, Ortahisar Belediye Başkanı olarak federasyon başkanını şiddetle kınıyorum. Federasyonlaşsanız önce bu konuda uyarıda bulunacağına 2011’in 3 Temmuz sürecinde şike yapmış bir takımın yöneticisi olduğunu unutmamalıdır. Federasyon başkanı adaletten nasibini almamış o kişi, Trabzonspor’umuzu yaracağına 2011’de şike yapmış, kıyemete kadar şike ünvanı ile anılacak Fenerbahçe kulübünün yöneticisi olduğunu unutmamalı. Önce orayı temizlesin” dedi.

Editör: Haber Merkezi