Trabzon’da iki yıldır boş kalan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne atama yapıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü’nde Şube Müdürlüğü yapan Tamer Erdoğan’ın atmasının gerçekleştiği ve kısa süre içinde göreve başlayacağı öğrenildi.

Erdoğan, 2018 yılında görevinden istifa ederek Ak Parti Mersin Milletvekilliği için aday adayı olmuştu.

Tamer Erdoğan Kimdir?

01.07.1975 tarihinde Mersin İlinin, Tarsus ilçesinde dünyaya geldim. İlkokulu Tarsus Sadık Eliyeşil İlköğretim okulunda, orta ve lise öğrenimimi Tarsus Cengiz Topel Lisesinde tamamladım. Akabinde A.Ü. İşletme Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldum. İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler alanında Yüksek Lisans derecesiyle mezun oldum.

Kültür ve Turizm Bakanlığında taşra ve merkez teşkilatlarında görev yaparken, .A.Ü. Avrupa Toplulukları Araştırma ve Uygulama Merkezinde Avrupa Birliği Temel Eğitim Programını bitirdikten sonra, Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcılığı,Akabinde; Bakanlık Merkez Teşkilatı, Tanıtma Genel Müdürlüğü, Bütçe ve İdari İşler Dairesi Başkanlığında, Şube Müdürlüğü Tanıtım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığında, Tanıtım Faaliyetleri Şube Müdürlüğü, İngiltere-Amerika-Asya Pasifik ve Orta Doğu Dairesi Başkanlığında, Şube Müdürü olarak görev yaparken 10/02/2015 tarihinde 07 Haziran 2015 seçimleri için 25.Dönem Ak Parti Mersin Milletvekili aday adayı oldum. 1 Kasım 2015 tarihinde yapılan 26.Dönem Mersin Milletvekili aday adaylığı 24 haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde aday olmak için istifa ettim.

Editör: Haber Merkezi