Trabzon’da son günlerde yağan aşırı kar yağışı sonrasında bir çok yol kapanırken vatandaşlar işlerine veya evlerine yaya olarak gitmek zorunda kaldı. Bu isimlerden biri de AK Parti Trabzon Milletvekili Köseoğlu oldu. Köseoğlu, sosyal medya hesabından 30 Ocak’ta yaptığı paylaşımda KTÜ Tıp Fakültesine giden ana yolun kapandığını ve tek ulaşımın yürüyerek olduğunu ifade etti.

Köseoğlu, burada kapalı yolla öz çekim yaparak, “Burası Tıp Fakültesine giden ana cadde... Trabzon, Trabzon olalı böyle kar görmedi. Tek ulaşım tabanvay” yazdı ardından gülen emoji koydu. Köseoğlu’nun bu paylaşımı sosyal medyada 2 gündür çok konuşuluyor.

Özellikle Trabzon’da muhalif partilerin yetkilileri eleştiri oklarını hem Köseoğlu’na hem de AK Parti’ye yöneltti. Bu isimlerden biri de Ortahisar Belediye Meclisi MHP Grup Başkanı Davut Çakıroğlu. Çakıroğlu’da sosyal medyadan Köseoğlu’nu hedef alarak, “Sanki Trabzon şehrini AKP dışında başka bir anlayış yönetiyor. Sayın vekilim icra makamı sizlersiniz, yapın tramvay, kaçak yolcu olursak eğlenin bizimle” şeklinde yazdı. Çakıroğlu’nun bu paylaşımının altına çok sayıda kişi tepki mesajı yazdığı görüldü.

Editör: Haber Merkezi