Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu devam eden ve projelendirilen okullarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Fettahoğlu şunları söyledi;

Çukurçayır’da yapımı devam eden 124 derslikli ilkokul yapıyoruz, yüzde 15 civarında tamamlandı. Bölgede bir lise sorunu vardı. Orada 24 derslikli bir lise inşa ediyoruz. Oradaki öğrencilerimiz artık oradan gelmek zorunda kalmayacak. 

Karşıyaka’da ise 24 derslikli bir ilkokul ve 24 derslikli bir ortaokul yapıyoruz. Orada da uzun yıllar okul sorunu olmayacak.

FATİH LİSESİ YIKILACAK

Başkanımızın verdiği müjdelerDen biri de tanjant üzerinde Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’ni yıkarak 32 derslikli bir lise ve spor salonu yapacağız.

ÇAMLIK’TA EĞİTİM KAMPÜSÜ

En özel Çalışmalardan biri de Özel Eğitim Kampüsü yapıyoruz. Bostancı Mahallesine 36 derslikli ve 2 sahasının olduğu bir okul yapıyoruz. Özel gereksinimli öğrencilerin taşınmasında sıkıntı yok. Devletimiz yapıyor. Çamlık Mahallemizde 4 okulumuz var. Bunları Bostancı ya taşıyoruz.  Çamlık Mahallemizdeki bu alanları yıkarak ilkokul, ortaokul ve lisenin olduğu bir kampüs inşa edeceğiz.

Bakanlığımızın önem verdiği okul öncesi. Bakanımız geldiğinde 15 anaokulu sözü almıştık. Bu okullar için çalışmalar başladı.

TRABZON'DA OKULLARA DOĞALGAZ MÜJDESİ!

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, Eylül ayında 126 okulun doğalgaza geçeceği müjdesini verdi.

Fettahoğlu “Doğalgaza geçen okul sayısı 67. Altyapı anlamında sorun olmayan 126 okul var. 126 okulumuzun tamamında Eylül ayı itibariyle doğalgaz sorunu kalmayacak. Trabzon’daki en büyük projelerden biri olacak.” dedi.

Editör: Haber Merkezi