Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ve Ramazan boyunca her yaştan vatandaş için her türden etkinliğin, eğlencenin ve Ramazan ruhuna uygun içeriklerin olduğu organizasyonlar hız kesmeden devam ediyor.

Serdar Tuncer’le başlanan ve Hacivat-Karagöz’den İbiş’e, Şerbetçiden Palyaçoya, Hatmi Şerif’ten Tasavvuf konserlerine kadar Osmanlı dönemi Ramazan eğlenceleri anlayışı ile geleneklerinin devam ettirildiği İpekyolu Fuar Alanı’ndaki organizasyonda 11 Ayın Sultanı’nın 6. Gününde de dolu dolu içeriklerle devam edecek.

TÜM TRABZON DAVETLİ
Bu akşam İpek Yolu Fuar Alanı’nda düzenlenen etkinlikler kapsamında çocuklar yüz boyama etkinliği ile renklenecek, Palyaço ve kukla gösterileri ile eğlenecek, İbiş ile de geleneklerinin yaşatılmasına şahitlik edecekler.

Yetişkinlerse tiyatro oyunları şerbetçi ile nerede o eski Ramazanlar özlemini giderecekler. Gecenin finalindeyse saat 22:00’de 7’den 77’ye herkesin ilahileri ile sevdiği Abdurrahman Önül, konseri ile tüm Trabzonlularla buluşacak. Etkinlik ve konserin yapılacağı organizasyon ise tamamen ücretsiz olacak.

Editör: Haber Merkezi