Trabzon'un Ortahisar ilçesi Devlet Sahil Yolu Orman Bölge Müdürlüğü yanında iki ay önce hizmet vermeye başlayan Hot Sıfır Bir Restoran’da kebap ve et çeşitleri müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Farklı iç dizaynı ile müşterilerini aile ortamında hissettiren restoran, güler yüzlü bir hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyetini birinci sıraya koyuyor.

Hot Sıfır Bir Restoran’ın ortaklarından Ali Eren, “Mekânın görünen yüzü garsonlardır. Güler yüzlü hizmet verebilmek bizim için çok önemli, önce müşteri memnuniyeti diyoruz. Çünkü müşteri velinimettir. Bu bizim için vazgeçilmezdir” dedi.

Trabzon’da aradığı lezzeti bulamayınca mekân açma düşüncesinin doğduğunu söyleyen Ali Eren, “Aslen Adanalıyım. Emekliliğimi Trabzon'da yaşamak istedim. Karadeniz aşığıyım. Bu güzel coğrafyada kendime yer buldum. Kedilerimle, köpeklerimle bahçeli bir evim olsun istedim. Hayalimi gerçekleştirdim. Fakat yemek konusunda aradığımı bulamadım. 3 yıldır arayış içerisindeydim. Bugüne nasip oldu bir yer açmak” şeklinde konuştu.

Trabzon’a turistin tesadüf eseri geldiğini belirten Eren, “Turisti verdiğin hizmet getirir. Bize göre Trabzon’da bu hizmet anlayışı eksik. Bu eksikliği tamamlamak ve değiştirmek için buradayız. Hem Trabzon halkına farklı bir lezzet sunmak için buradayız hem de Trabzon turizmine katkı koymak için buradayız” dedi.

Editör: Haber Merkezi