Trabzon’un Akçaabat ilçesinde dur ihtarına uymayan alkollü ve ehliyetsiz sürücünün kontrolündeki aracın çarptığı polis Yusuf Ceylan şehit oldu.

Trabzon'da dün akşam saatlerinde Akçaabat İlçesi'nde trafik polisi bir aracın çarpması sonucunda ağır yaralanmıştı.

Akçaabat ilçe merkezinde trafik ekiplerinin uygulama yaptığı esnada dur ihtarına uymayan araç Yusuf Ceylan isimli polise çarpmıştı.

Kazada aracın çarpmasıyla savrulan polis Ceylan ilk olarak Akçaaat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken ilk müdahalelerin ardından KTÜ Farabi Hastanesi'ne sevkedilmişti.

Durumu ağır olan Ceylan’dan acı haber geldi. Polis memuru Ceylan’ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

Öte yandan Şehit Ceylan'a çarparak kaçtıktan sonra yakalanan aracın sürücüsü 16 yaşındaki K.E.T.'nin ehliyetsiz ve alkollü olduğu için kaçmaya çalıştığı öğrenildi. K.E.T hakkındaki adli işlemler sürüyor.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu yaptığı açıklama şu ifadelere yer verdi: Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğümüzde görevli Polis memuru Yusuf Ceylan, trafik/asayiş uygulaması yaptığı sırada “dur”ihtarına uymayan sürücünün çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve Emniyet camiamıza başsağlığı diliyorum.

Editör: Haber Merkezi