Trabzon’un Sanayi Mahallesinde 2 ayrı mekanda yapılan aramada 7 yabancı uyruklu kadın yakalandı. Mekanlarda fuhuş müşterisi temin etmek için bulundukları belirlenen kadınlar, polisten saklanmak için oluşturulan eklentide yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı  Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Sanayi Mahallesi’nde 2 ayrı mekanda fuhuş müşterisi temin etmek için yabancı uyruklu kadınların bulunduğunu tespit etti. 
Bunun üzerine bu mekanlarla ilgili çalışma başlatan ekipler, mekanlarda arama yaptı. Aramalar sırasında, yabancı uyruklu 7 kadın yakalandırken, polisten saklanan bazı kadınların gizlendikleri eklentilerde yakalandığı kaydedildi. 


Yakalanan kadınlar polise verdikleri ilk ifadelerinde, bölgedeki bazı mekanlardan müşteri temin ederek anlaştıkları otellere getirerek fuhuş eylemi gerçekleştirdiklerini itiraf etti. Yakalanan kKadınlar, sağlık kontrolleri ve idari işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere ilgili kuruma teslim edildi. Fuhuş yapılmasına ortam sağlayan otel ve işyerleri ise faaliyetten men edildi. 
2 işyeri sahibi hakkında ise 'fuhşa teşvik, yer temini, aracılık ve zorlama' suçundan adli tahkikat başlatıldı.

Editör: Haber Merkezi