Trabzon'un Ortahisar İlçesinde, Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Amirliğince yapılan çalışmalarda, şüpheli bir araç durdurularak arama yapıldı.

Durdurulan araç içerisindeki şahısların üzerinde yapılan aramada; tütünle karışık Esrar, 12,18 gram Kubar Esrar, 2 adet tam Ecstasy hap ve 1 adet toz haline getirilmiş Ecstasy ele geçirildi.

Durdurulan başka bir araçta yapılan aramada ise şahısların üzerinde; 2.47 gram  tütünle karışık Esrar, 5.48 gram Kubar Esrar, 2 adet Sentetik Ecza bulundu.


Çalışmalarına devam eden Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ortahisar ilçesinde gece saatlerinde bir aparta operasyon düzenlendi.

3 kişinin bulunduğu apartta yapılan aramada; 1,41 gram Metamfetamin, 4,99 gram Kubar Esrar, 2 adet Sentetik Ecza, 3 adet uyuşturucu madde kullanımına yarayan cam düzenek ele geçirildi.

Emniyetten yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızı zehirlemek ve topluma yararlı bireyler olarak yaşamlarını sürdürmelerini engellemek isteyen tüm odaklara karşı mücadelemiz, siz kıymetli vatandaşlarımızdan aldığımız moral, güç ve teveccühle devam edecektir." ifadeleri kullanıldı.

Editör: Haber Merkezi