Türkiye’nin dört bir yanından Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’nı yürüten Mehmetçiğe destek yağıyor. Özellikle Trabzon halkı Mehmetçiğin yanında olduğunu kanıtlamak adına sık sık yardım kampanyaları organize ediyor. Bu kez de Boztepe Mahallesi Muhtarlığı tarafından başlatılan yardım kampanyası ile toplanan yardım malzemeleri mahalle halkının da katılımıyla Hatay’a götürülecek ve Mehmetçiğe teslim edilecek.  

KENDİLERİ GETİRECEK
Organize ettikleri yardım kampanyasını değerlendiren Boztepe Mahallesi Muhtarı Yücel Kaplan, kavrulmuş fındık başta olmak üzere çeşitli gıda yardımları topladıklarını belirterek, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun temin ettiği otobüsle bu yardımları Mehmetçiğe ulaştıracakları bilgisini paylaştı.

MORAL VERECEĞİZ
Boztepe Mahallesi Muhtarı Yücel Kaplan, “Başta Türkiye, Trabzon ve Boztepe halkı olarak bizlerin huzuru için kendi canını siper eden Mehmetçiğimizin daima arkasındayız. Bizler için canını siper eden yiğitlerimize hem gıda anlamında hem de manevi destek olmak üzere böyle bir destek başlattık ve iş adamlarımız mahalle esnafımız, Kanuni Camisi İmamımızın da katkılarıyla yardım topladık. Sağ olsun talepte bulunduğumuz herkes büyük bir duyarlılık sergiledi. Şimdi biz de bu yardımları da alıp 25-30 kişilik bir ekiple sınır bölgesine gideceğiz ve Mehmetçiğimize moral vereceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi