Finalde bir başka Trabzon ekibi Akyüz Veteranlar takımı ile karşılaşan Maçka Belediyesi Veteranlar takımı, normal süresi 1-1 biten maçın penaltılarında 5-3 galip ayrılarak mutlu sona ayrıldı. 

Marmaris’te düzenenlenen Master Cup 2021 turnuvasının şampiyonu Maçka Belediyesi oldu. Finalde 2 Trabzon takımı karşılaştı. Akyüz Veteranlar ile Maçka Belediyesi’nin maçı nefes kesti.  Normal süresi 1-1 biten maçta  şampiyonu penaltılar belirledi. Rakibini 5-3 mağlup eden Maçka mutlu sona ulaştı. Kupayı takım kaptanı ve Belediye Başkanı Koray Koçhan alırken Trabzonspor’un efsane oyuncusu İbrahim Yattara final maçında attığı frikik golü ve sergilediği performansla damga vurdu.

Bölgelerinde şampiyonu olan toplam 16 takımın mücadele ettiği Masterlar Türkiye Şampiyona’sında engel tanımayan Maçka Belediyesi, çeyrek finalinde Beşiktaş’ı 1-0 mağlup ederken yarı finalde Mardin Kızıltepe ile karşılaştı. 1-1 sona eren mücadele sonrası penaltılarda rakibini 5-4 mağlup eden Trabzon ekibi finalde de Akyüz veteranlar ekibini 5-3 mağlup ederek kupaya uzandı.

YUSUF YAZICI DAMGASI

Mücadele sonunda Maçka Belediyesi Veteran ekibi Yusuf Yazıcı’nın büyük ilgi gören gol sevinciyle şampiyonluğunu kutladı.

61saat

Editör: Haber Merkezi