Trabzon’un Ortahisar ilçesinde toplamda 39 personelden oluşan Vefa Grubu, salgın (pandemi) sürecinde İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda uygulanan genel kapsamlı sokağa çıkma yasağında 7’den 70’e bütün vatandaşların en büyük destekçisi oldu. 

Vefa Grubu; başta alışveriş, gıda paketi dağıtımı, ilaç temini, maaş çekimi ve hastaların sağlık kurumlarına nakli gibi pek çok konuda vatandaşlardan gelen çağrıları ivedilikle yerine getirerek mağduriyetlerin önüne geçiyor. Gıda paketi ve sıcak yemek belediye tarafından sosyal yardım kapsamında yapılırken, alışverişler ise vatandaştan ücreti temin edilerek yapılıyor. Vatandaşlar her türlü talep ve isteklerini 046260061/02/03/04 numaralı telefonu arayarak bildirebiliyor.

BAYRAMDA DA HİZMETİNDEYİZ
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, özellikle yaşlı, hasta ve engellilerin çağrılarının öncelikli olarak değerlendirildiğini belirterek, “Sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda bütün dünyayı etkisi altına alan salgın boyunca Vefa Grubumuz en büyük emeği sarf etti. Gerçekten de gece-gündüz demeden vatandaşlardan gelen çağrılara cevap vererek, vefanın en güzel örnekliğini sergilediler. Ramazan bayramı dolayısıyla da vatandaşlarımızın her türlü bayram alışverişine yardımcı olacağız. Her türlü taleplerini, ihtiyaçlarını gönül rahatlığıyla bize bildirebilirler. Gerek yaş sınırlamaları gözetilerek, gerekse genel kapsamlı uygulanan ‘tam kapanmalarda’ vatandaşlarımızın hizmetindeyiz.” dedi.


 

Editör: Haber Merkezi