Trabzon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğin sonunda iftar programı gerçekleştirildi. Programa okulun mezunlarından AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, İbrahim Kul, Ergin Aydın, Baysal Aksu, Halit Macit,  Prof. Dr. Mehmet Sarı, Prof. Dr. Selim Pul, Prof. Dr. Tevfik Küçükosmanoğlu, Prof. Dr. Osman Demir, Prof. Dr. İsmail Hakkı Çavdar,  Prof. Dr. Hikmet Öksüz, Dr. Mehmet Sarı, Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Dr. Ayhan Çağılcı ve halen Konya Spor’da futbol oynayan Halil İbrahim Sönmez ve yüzlerce mezun katıldı.

GURUR DUYUYORUZ

Programda konuşma yapan dernek başkanı Özcan Akkaya, “Şu an en büyük sorunlarımızdan biri mekân tedariki sorunudur. Birçok problemimiz aştık, en büyük hedeflerimizden biri mezunlarımızı buluşturmaktır ve sürdürülebilir bir iletişim ağı oluşturmaktır. Mezunlarımız önemli yerlerde bulunmaktadır. Ve hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyoruz” dedi. AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ise, “Bu okulda okumaktan ve bu okul mezunu olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyorum ve bunu her platformda gururla söylüyorum, ayrıca bir derneğin büyüklüğü üyeleriyle kendini gösterir, hepinizi derneğe üye olmaya davet ediyorum.” dedi.

O DEĞERE SAHİP ÇIKIN

Okul Müdürü Süleyman Değirmenci, “Bizleri bir araya getiren Meslek Liseli olma değerine sahip çıktığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Okulumuz 12 alan 33 dalda ve 2200 öğrenciyle eğitim vermektedir. Bütün amacımız Mesleki Eğitimin kalitesini artırmak, eğitim ve iş gücü arasındaki bağı güçlendirmek ve özellikle kız çocuklarının Meslek okullarına devam oranını artırmak temel hareket noktamız olmuştur. Bu bağlamda birçok proje gerçekleştirdik. En son bu yıl Türkiye ikinciliği derecesi elde ettik. Bizim amacımız öğrencilerim mezun olunca sizler gibi başarılı olsun, Devletimizin beklentilerine cevap versin, üretime katılsın vatanına milletine gaydalı bireyler olarak yetişsin” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi