AK Parti Yomra Belediye Başkan Aday Adayı Cevdet Binay, Yomra’da birlik ve beraberliği sağlamak için yola çıktığını ifade etti. 

Binay, “AK Parti iktidarımız sayesinde her il ve ilçede olduğu gibi Yomra’da da yatırımlar ve hizmetler yapılmıştır. Bu yapılanların üstüne kat be kat fazlasını koymanın yanında Yomra’da gönüllere dokunmak ve gönüllerde yer almak istiyoruz. Bu minvalde çalışmalarımız dünden bugüne devam ettiği gibi yarınlarda da devam edecektir. Belediyecilikte asli vazifeler yerine getirilir fakat asliden daha önemli olan gönül vazifesini yerine getirmek bizim gayemizdir” dedi.

GÜCÜMÜZ DE İŞİMİZ DE MİLLETTİR 
Yomra’nın her kesimiyle birlikte tek yumruk olacağını belirten Binay, “Yomra’da parti ayrımı gözetmeksizin birlik ve beraberliği sağlayacağız ve Yomra’mıza hep birlikte hizmet edeceğiz. Konusunda uzman ve bilirkişilerin akılları bizler için önemli olacağı gibi vatandaşımızın talep ve isteklerini de bu doğrultuda değerlendirip gerekeni yerine getireceğiz. Bizim gücümüz de önceliğimiz de işimiz de milletin ta kendisidir. Seçim çalışmalarında hemşerilerimin teveccühleri bana güç verip motivasyonumu arttırmaktadır, her bir vatandaşımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Editör: Haber Merkezi