Güzel bir haftayı geride bıraktık. Cuma günü, biz kazandıktan sonra tüm rakipler puan kaybetti. Moralimiz daha bir arttı, hedefe daha bir kitlendik.

Lideriz, bu işi bitirdik demedik, eksik bölgelerimiz olan kanata ve sol beke transferler yaptık. Stoper için çalışmalarımız devam ediyor. Alabilirsek bir forvet harika olur.

Her ne kadar tv programlarında, sosyal medyada Trabzonspor hakemle kazanıyor algısı yaratılsa da daha önce puan kaybettiğimiz Galatasaray, Antalya, Başakşehir maçlarında verilmeyen penaltılarımızı unutmadık. Keza Dorukhan'a Malatya maçında yapılan neydi öyle?

MHK'dan rica ediyorum. Hakemlerinizi toplayın, bizim maçlarımızda daha bir titiz olsunlar. Galibiyetlerimize gölge düşürmesinler. En ufak şüphe "Var " uygulamasında incelensin. Varsa, hakkımız yenmesin, onların da hakkı verilsin. Bizim kimsenin hakkına ihtiyacımız yok !!!

Sakatlık sonrası eski performansını mumla aradığımız Bruno Peres net uyarılmalı. Gerekiyorsa Psikolojik olarak da tedavi görmeli. Lider takımın tecrübeli oyuncusu gibi davranmalı. Düzelmediğinde alternatifleri düşünülmeli.

Maçlara dışardan gelen taraftarımızın maç sonu uçaklara yetişememesi, yöneticilerimiz tarafından değerlendirilmeli ve gerekli adımlar maç öncesi atılmalı.

Gözlemlerime göre seyirci grupları uyarılmalı, aralarında problem teşkil edenler ayıklanmalı.

Hafta sonu rakibimiz olan Sivas takımında Gradel ve Faysal'ın olmaması, onları bir nebze etkisiz kılacak olsa da, moralli Sivas, seyircisi önünde bize bütün hünerlerini göstermek isteyecektir. Biz de gelişen oyunumuza takviyeler yaparak, farklı sistemler, formasyonlar katarak, Sivas'ı evinde de olsa avlama peşinde olacağız.

Cesareti, aklı, yeteneği ve gücü olan bir camia adım adım ilerliyor. Bu adımı atarken rakip takımlara, camialara saygı duyup, komşularına oyuncularını veren, onları ayakta tutmaya çalışan Trabzonspor çok güzel köprüler kuruyor. Bu duruşu çok ama çok özlemiştik. Ve lütfen komşu takımları tutan taraftarlar da olaylar karşısında hemen sinirlenmek yerine aklı selim davranmayı unutmasınlar. Bize yakışan Karadenizli duruşu da budur .

Bütün taraftarımızı buradan uyarıyorum.

Şu güzelim anları uzun zamandır bekliyoruz. Lütfen sağlığımıza dikkat edelim. Çünkü bu ânı yaşamak, bu âna tanık olmak herkese nasip olmaz.

Dün trafik kazasında Konyasporlu oyuncu Ahmet Çalık hayatını kaybetti. Camianın ve ailesinin başı sağ olsun diyelim. Allah rahmet eylesin !!