Trabzonspor-Kayserispor maçı başlamadan önce, birazcık olsun geriye bakmak lazımdı. Çünkü Trabzonspor sezona başlarken belki de birçok sporsever kaybedilen puanların hesabını yapıyordu. Bordo-Mavililer bu maça kadar hem yönetimsel olarak hem de teknik heyet olarak bence başarılıdır. Yeter mi? Mutlaka yetmez. Şampiyon olacaksak gösterdiğimiz performans istediğimiz oranda değildir. Kayserispor maçı her maç gibi tabi ki kazanılması gerekiyordu.

Trabzonspor oyuna nispeten önceki maçlara göre daha istekli ve arzulu başladı. Sörloth ile erken golü buldu. Rakibi Kayserispor’a sahanın tümünde kolay kolay pozisyon vermedi. Sturridge hakikaten mükemmel bir futbolcu. İzlemesi de o oranda zevk veriyor. Tek sorun onu kendi isteğiyle oynatabilmek!

Yani Trabzonspor geçmişteki handikaplarını unutturma adına bu maçta iyi bir görüntü verdi. Kayserispor’a attığı golden sonra üst üste diğer goller geldi. Bordo-Mavililer oyuna hakimiyetini tamamen eline alarak kendi oyununu kabul ettirerek haklı ve de güzel bir oyunla kazanmasını bildi.