Nwakaeme’nin sallanan performansını sözleşme detayından dolayı çok yakıştırmak istemiyorum. Ne olursa olsun Abdullah Avcı, sözleşmesi sezon sonu bitsin bitmesin ona göre davranmıyor Nwakaeme’ye. Normal şartlarda Rize ve Antep maçlarından sonra bu hafta oynatmazsın. Başka bir oyuncuyu oynatmazsın.

Ama adı Nwakaeme olunca yaptıkları ortada olunca, Abdullah hoca ısrar ediyor. Bu sefer de ısrar edecek mi bilmiyorum ama iki maçtan bir tanesi için başka bir planı olabilir. Karagümrük maçında bekletip Kayseri maçında oynatabilir.

Muhtemelen menajeri astronomik rakamlar arıyor menajeri. Arap ülkelerinden, Çin’den, ABD’den belki arıyor. Fakat Nwakaeme’nin yaşı çok genç değil. Bu kadar oynama istikrarını başka yerde bulamaz. Şampiyonlar Ligi oynama ihtimali var.

Bazen 300-400 Bin Euro’yu hesap edeyim derken futbol kariyerini kısaltırsın gittiğin yer yüzünden. Çok örneği var. Kim Çin’e ABD’ye giden geri dönmek istemiyor, herkes bir şekilde geri dönmeye çalışıyor. Bu büyük resme bakmayı bir türlü öğrenemedi bu oyuncular. Menajerleri de kendilerini doğru yönlendirmiyor.

Nwakaeme Abdullah Hoca’nın Trabzonspor’un kıymetini bilmeli. Ama şu saate kadar anlaşmadıysa, Ahmet Ağaoğlu’nun da çok geri adım atacağını sanmıyorum. Doğru yapıyor, Trabzonspor baki, Nwakaeme’ler gelip geçici.

Yattara gibi oyuncu bulamazsın diyorduk, şimdi Nwakaeme’yi buldun. Nwakaeme gibi bulamazsın desek başkasını bulursun. Futbolcu bulunuyor yeter ki iyi çalış. Ağaoğlu’nun bu konudaki duruşunu çok beğeniyorum.

Editör: Haber Merkezi